Search
Close this search box.

Proiecte in Graz 2021-Aripile Sperantei Graz

Dragi prieteni si sustinatori ai proiectelor noastre dorim sa va informam ca pandemia si prin tot ce am trecut nu ne-au oprit sa ajutam mai departe.

In fiecare zi de miercuri am impartit alimente proaspete familiIlor nevoiase din Graz si am dus la locurile special amenajate paine, lapte, legume, fructe si alte alimente.

Poate unii dintre voi nu stiu dar in Graz exista puncte de colectare a mancarii unde poate oricine dona dar si lua ceea ce are nevoie.

https://www.graz.net/essen-und-trinken/foodsharing/

De asemenea exista si puncte de colectare de carti unde fiecare poate dona carti dar si lua ceea ce are nevoie fie imprumut si sa o duca inapoi ca si altii sa o citeasca fie sa o iei cadou fara nici o problema.

Pentru cei interesati va redau mai jos listele respective :

1.Lista cu punctele de desfacere a alimentelor cat si programul cantinei aproape gratuite  din Graz unde in fiecare zi la ora pranzului se poate manca in schimbul unei sume simbolice de 1 euro.

Pe langa asta in fiecare dimineata si seara se poate lua o gustare rece in aceste puncte ale orasului Graz.

https://www.caritas-steiermark.at/marienstueberl

2 Lista cu mini bibliotecile stradale ce exista in Graz : https://nachhaltig-in-graz.at/listen/offene-buecherregale-in-graz-graz-umgebung/

Austriecii fiind un popor al cartii, dealtfel ca si poporul roman, iubesc cartiile si dezvolta mereu proiecte ca oamenii sa citeasca si pentru ca sa nu se arunce cartile ci dimpotriva sa fie donate celor care le citesc.

Stim cu totii ca cititul aduce numai beneficii printre care putem amintii : ofera relaxare, dezvolta gandirea analitica, imbunatateste vocabularul, ridica nivelul de cooncentrare, aduce cunoasterea, reduce stresul care e din ce in tot mai prezent in zilele noastre si astfel deci aceste proiecte sunt binevenite.

Ramaneti alaturi de noi caci in articolul urmator va vom prezenta donatiile si proiectele noastre caritabile pentru care dorim sa va va multumim celor care ne-ati sustinut caci numai impreuna putem realiza lucruri frumoase si cei nevoiasi sa se poata bucura de darurile de care au avut parte in aceasta vara prin voluntarii nostri, carora dorim sa le multumim caci stim cu totii ce pretios e timpul pentru fiecare dintre noi si de aceea pretuim pe oricine care se implica intr-un fel s-au altul in proiecte de voluntariat.

Aici aveti contul nostru pentru orice donatie doriti sa faceti, fie pentru alimente fie pentru transport.

contul Asociatiei IBAN

AT91 1400 0893 1034 6030
Destinatar: Das Österr-R. Kulturzentrum Graz

Asadar vom reveni cu amanunte de la ultimele proiecte si transporturi catre Romania.

Echipa Centrul Cultural Austro Roman Graz Aripile Sperantei 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on
Facebook
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Twitter