• romaniidingraz@gmail.com
  • 004369981595617

O seara de neuitat alaturi de Adrian Țuțu , un artist deosebit

O seara de neuitat alaturi de Adrian Țuțu , un artist deosebit

O mână de oameni sufletiști, cu dorul și mândria de patrie în suflet au fost alături de noi și alături de Adrian Țuțu, un artist deosebit, un tânăr cu respect și bun simț, un exemplu pentru copiii noștri. Seara a fost una deosebita, printre invitati ii enumeram pe domnul contabil din Viena Mitica Ciocan, pe domnul Will Eyawo din partea primariei Graz, doamna Endah Tri Lusianti Ebner din partea organizatiei Rumaku Graz, și alti invitati carora le multumim pentru prezenta. Multumim doamnei Ioana pentru prajiturile delicioase si pentru servirea mouss-ului care a fost foarte gustos
Am avut și o tombolă la care s-au câștigat premii frumoase.
Mulțumim restaurantului Osanu din Graz pentru servirea impecabila, mâncarea gustoasa.
Spectacolul a fost început de către două reprezentante ale organizației RUMAHKU, care au debutat artistic cu dansuri populare indoneziene. Momentul special al serii a fost oferit apoi de către Adrian Țuțu, câştigătorul primei ediții al show-ului „Românii au talent”. Fiind un reprezentant al generației tinere de artişti români, Adrian a emoționat întreg publicul. La sfârşitul momentului său artistic a primit în dar, din partea pictorului român Michael Herman un tablou-portret, care a fost penru toti un moment emotionant si de o mare valoare.
Ne-am bucurat împreună de muzică românească alaturi de Didi Carmis, MC Jonny si colegii sai care au fost speciali.
Încheiem prin cuvintele lui Adrian Țuțu
„Cat traiesti pe acest pamant sa nu cauti sa strangi miliarde de euro, sa cauti sa aduni oameni cu mult suflet in jurul tau!!” – asta vrem și noi, iar în viitor va asteptam să fiți alături de noi la evenimentele românești din GRAZ. Împreună, uniți suntem mai puternici.

Lasă un răspuns

× Vă putem ajuta cu ceva?
%d blogeri au apreciat: