Search
Close this search box.

Nu este mai mare bucurie decat sa daruiesti

Dragi prieteni ne bucuram ca in luna martie 2022 pachetele cu daruri au ajuns la cei in nevoi in Suceava, mai exact in comuna Scheia.Multumim doamnei Delia Olariu care s-a ocupat acolo de preluarea transportului si care impreuna cu echipa ei de voluntari ajuta regulat familile nevoiase.

Ne bucuram ca prin aceste proiecte am cunoscut oameni minunati romani solidari care empatizeaza cu semenii lor si fac voluntariat in zonele unde locuiesc, unii chiar merg in toata Romania.

Am intalnit multi romani implicati in aceste proiecte si in ultimul timp am intalnit multe asociatii cat si persoane private care fac diverse proiecte si mai ales impart ajutoare la cei in nevoi.

Stim ca nu e usor si nici simplu caci sunt multe familii si chiar trebuie sa cunosti si situatiile ca sa poti sa imparti corect aceste ajutoare.

Sunt familii care au venituri mici din cauza situatiei actuale a Romaniei si chiar daca lucreaza ambii parinti totusi venitul e mic si insufieient pentru nevoile familiei.

Transportul in Suceava a fost platit de Asociatia noastra si de cateva persoane de austrieci carora le multumim pe aceasta cale.

Impreuna cu o mana de voluntari am facut cumparaturi pentru ca la fiecare transport pe langa lucrurile pentru copii si mamici stim ca alimentele sunt binevenite.

In acest transport am reusit sa trimitem mai multe lucruri utile pentru copii si mai ales pentru bebelusi, precum carucioare, patuturi, hainute si jucarii.

Ne-am facut un obicei bun sa adunam alimente perisabile si cand gasim transport sa le trimitem regulat in Romania.

Problema cea mai mare sunt costurile transportului de aceea apelam la bunatatea celor care vor sa se implice facand o mica donatie in contul asociatiei

Das österr-rum.Kulturzentrum Graz

 IBAN: AT91 1400 0893 1034 6030

BIC: BAWAATWW  

Dorim sa continuam astfel de proiecte dar numai cu ajutorul vostru putem sa o facem si ne bucuram ca mereu sunteti receptivi si deschisi la astfel de proiecte caritabile.

Va multumim celor implicati si tuturor care urmariti pagina cu proiecte Aripile Sperantei Graz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on
Facebook
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Twitter