“Graz engagiert”, eveniment organizat in cadrul primariei Graz

În data de 26 octombrie 2016 a avut loc în cadrul primăriei GRAZ evenimentul “Graz engagiert ” prima editie , unde au fost invitate în jur de 50 de organizații ce se ocupă cu munca voluntară și ajutorul oamenilor în diferite domenii.

Organizația noastră Centrul Cultural Graz Das österreichisch rumänische Kulturzentrum Graza fost invitată ca participant, putând astfel sa luam legătura cu alte organizații, să aflăm lucruri noi dar și ceilalți au putut afla ca există în Graz o organizație cu și pentru romani.
Am împărtășit celor ce ne-au vizitat standul cate ceva din ceea ce face organizația noastră, am povestit despre activitățile noastre cu copiii Nachhilfezentrum Graz-Meditatii scolare si programe educative pentru copii si Atelier de creatie Graz si activitati pentru copii de care suntem foarte mândri.
Am întâlnit oameni ce aveau strămoși din România și își doreau să cunoască o bucățică din ceea ce înseamnă România și oameni ce s-au arătat impresionați de ceea ce facem de atâția ani voluntar.
Pentru ca acest eveniment a avut un impact puternic cu peste 400 de musafiri anul viitor va fi a doua editie 🙂
Speram ca anul viitor de ziua nationala a Austriei sa intalnim cati mai multi romani interesati de proiectele noastre dar si de alte organizatii care sunt in Graz si au foarte multe oferte interesante si benefice.
Dorim sa multumim cu aceasta ocazie pentru invitatie si organizare primariei din Graz si Rotes Kreuz Graz-Stadt

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on
Facebook
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Twitter