Donatii in Romania de la romanii din Diaspora-Graz Austria 2021

Dragi prieteni va multumim ca ne sunteti alaturi.

Vom revenii cu mai multe articole pentru ca am avut o vara bogata si frumoasa in care am impartit daruri in mai multe judete din Romania.

Totul a inceput cand am anuntat ca nu mai avem loc pentru a strange donatii atunci niste prieteni au luat sacii cu haine le-au sortat pe varste si le-au spalat.

A fost pentru noi un lucru deosebit si ne-am bucurat ca tot ei au organizat si transportul catre Romania.

Pe aceasta cale dorim sa le multumim.

Hainele au ajuns in judetul Brasov sat Ticusu Vechi.Am primit de la ei poze si video, unele le puteti vedea mai jos.

Dar pentru ca mereu se gasesc oameni buni cu suflet mare am primit mai multe lucruri si chiar alimente care le-am impachetat in cutii si am reusit sa facem cateva transporturi catre Romania.

Primul transport l-am facut in Oradea.Acolo toate lucrurile au fost selectate si puse in cutii si plase organizate frumos de catre prietenii nostri voluntari care apoi le-au impartit in Oradea si in satele din imprejurimi.

Multi poate nici nu isi imagineaza ce cazuri sunt in Romania si cata nevoie e de implicare si ajutor.

Una dintre familii traieste fara nici un venit. Mama a doua fete minore proaspat operata de cancer isi creste copiii singura fara nici un venit.

Este de inteles ca nu are cum sa lucreze si ne-am bucurat ca cei din Oradea, oameni cu suflet mare de la editura Lampadarul de aur, de cateva luni se ocupa de aceasta familie.

Le multumim pe aceasta cale caci colaborarea cu ei ne-a adus noi oportunitati sa ajutam, sa ne implicam si sa fim alaturi de cei in nevoi.

Cu ei defapt colaboraram de multi ani si faptul ca si ei erau implicati in diverse proiecte sociale si caritabile ne-a unit tot mai mult.

Va lasam mai jos cateva poze si daca cineva are pe inima sa ajute acesta e contul nostru. Fiecare donatie e importanta fie ca  donezi 10 euro fie ca mai mult in functie de cat isi permite fiecare.

contul Asociatiei IBAN AT91 1400 0893 1034 6030
Destinatar: Das Österr-R. Kulturzentrum Graz

Fiecare ajutor e binevenit caci noi cu acesti banuti cumparam alimente neperisabile si le trimitem in Romania. Ceea ce mai facem si am facut in aceasta vara a fost faptul ca de banii care s-au donat am cumparat lemne pentru cateva familii.

E adevarat ca nu au fost asa multi donatori dar noi speram ca tot ceea ce facem noi sa aibe ecou cat mai mare si tot mai multi sa se mobilizeze si sa fie alaturi de noi.

Multumim mult domnului doctor Vasile Dragomir din Sebes care la fiecare status din Whatsapp a actionat rapid si cand a fost vorba sa ajute nu a stat pe ganduri.

Multumim tuturor pentru ca  stim ca numai impreuna vom putea ajuta in continuare caci singuri vom putea sa facem putin bine dar uniti vom muta muntii.

Daca nu sunteti inca in lista noastra de Whatsapp va puteti inscrie chiar acum +43 699 815 95 617 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on
Facebook
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Twitter