Despre noi

Proiect inițat de

Centrul Cultural
Austro-Român
Graz

Asociatia Centrul Cultural Austro Roman Graz a inceput in anul 2003 prin proiectul Aripile Sperantei Graz proiect care este activ pana in ziua de azi.

Prin acest proiect adunam oameni buni in jurul nostru si impreuna facem fapte frumoase. In functie de timp si de spatiu adunam ajutoare si trimitem in Romania la familile nevoiase.

Pe langa asta organizam transporturi cu alimente perisabile catre asociatia Deficientilor Locomotori Bihor , Crucea Rosie Romania si alte asociatii si persoane fizice cu care colaboram de ani de zile cu care au construit relatii frumoase cu un singur scop: sa ajutam acolo unde e nevoie fara sa tinem cont de apartenenta religioasa, etnica sau culturala.

Pentru că atunci când faci lucrurile cu dragoste si daruire poți aduce valoare, bunăstare si schimbare.

Milităm și acționăm pentru o lume

Fără sărăcie
Educată
Sănătoasă
Fără foame

Să ajutăm
e unul din scopurile noastre !!

Centrul nostru din Graz Austria ofera consultanta pe toate planurile si in toate domeniile, cursuri de limba germana si alte cursuri la cerere, programe educative si motivationale pentru copii, cat si ateliere de creatie si diverse programe de integrare. Cel mai important proiect pentru copii a fost invatarea limbii romane si meditatii scolare.

IMPLICĂ-TE ȘI TU

Am ajutat multe persoane prin proiectele desfășurate in cei 19 ani. Te așteptăm în echipă.