Ajuta la salvarea inimoarei lui Timotei!

Timotei este un minunat si pretios baietel de 2 anisori care s-a nascut pe data de 4th Septembrie in localitatea Timisoara din Romania. La nastare s-a prezentat ca fiind un copilas perfect sanatos. La scurt timp dupa nastere s-a depistat presenta unui mumur cadiac care nu a ridicat prea mari ingrijorari. Dupa investigatii medicale mai amanuntite, respectiv o echocardiograma s-a constat presenta unei boli congenitale de natura cynotica a inimii si anume Tetralogia lui Fallot.

Tetralogia lui Fallot consta in combinatia a patru defecte diferite ale inimii, care nu pot fi fixate decat printr-o interventie chirurgicala care trebuia efectuata in stadiul timpuriu al vietii unui nou nascut.

Datorita epidemiei COVID-19 interventia chigurgicala a fost amanata, cea ce a condus la deteriorarea inimii sale, situatia actuala fiind una foarte critica. In acest moment, inima baietelului a dezvoltat o complicatie sub numele de Heart failure stadiul III care ii pune viata in pericol. Fara o urgenta interventie chirugicala pe cord deschis viata lui Timotei este intr-un pericol iminent.

Aceasta interventie chirurgicala este de o mare complexitate, dar vestea buna a lucrurilor este faptul ca cazul lui Timotei a fost evaluat si acceptat de catre Spitalul General AKH din Vienna. Cu ajutorul unei echipe minunate de doctori experti din Austria, Timotei va avea marea sansa sa supravietuiasca si sa traiasca o viata lunga si binecuvantata.

Costul estimarii operatiei oferit de catre Spitalul AKH este unul rezonabil in comparatie cu alte spitale de acelasi calibru professional, respectiv Germania, costul fiind doublu, ori Statele Unite ale Americii unde costul este de patru ori mai mare.

Asadar, costul operatiei din punct de vedere financiar este unul extrem de costisitor pentru parinti. Ambii parinti lucreaza din greu si au pus la dispozitie toate resursele financiare de care beneficiaza pentru a putea acoperii datoriile legate de operatie, transportul la Vienna, medicamente, recuperarea dupa operatie si toate celelalte nevoi necesare.

Datorita acestei situatii, cu o inima umila, am avea rugamintea sa considerati a oferi un dar financiar pentru Timotei, cu speranta ca pretioasa lui inimioara isi va continua bataile pentru multi, multi ani inainte. Donatia dumneavoastra indiferent de valoarea numerica va acoperi costul interventiei chirugicale pe cord deschis pentru micutul Timotei si va darui speranta si bucurie parintilor.

Noi credem ca Dumnezeu are un plan perfect pentru Timotei si familia lui, si El se foloseste de o comunitate generoasa de prieteni, ca dumneavoastra care impreuna cu o echipa de chirugi si doctori experimentati sa putem salva inimoara lui Timotei.

Nu incetati sa il includeti in rugaciunile zilnice pe Timotei si sa impartasiti in cercul dumneavoastra de prieteni cazul lui.

In numele parintilor lui Timotei, Dan si Mihaela Bruda, va multumim foarte mult! Dumnezeu sa isi aduca aminte de actul vostru de bunatate si sa va binecuvinteze.

Puteti dona direct in contul tatalui Bruda Dan

Cont de Euro RO66BTRLEURCRT00D8900801

Cont de Roni RO54BTRLRONCRT00D8900802

sau in contul Asociatiei deschis special pentru Timotei

Destinatar : Das österr-rum. Kulturzentrum Graz

IBAN : AT93 1400 0862 1608 3727

BIC : BAWAATWWGRA

UPDATE : S-au adunat banii necesari.Familia Bruda va multumeste pentru rugaciuni, sprijin si implicare.

Ne bucuram si noi asociatia Centrul Cultural Austro Roman Graz caci am putut sa fim un sprijin pentru aceasta familie deosebita cu care am ramas in contact si chiar am legat o prietenie frumoasa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on
Facebook
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Twitter