• romaniidingraz@gmail.com
  • 004369981595617

Centrul Cultural Austro Român Graz Austria

Asociația umanitară Centrul Cultural Austro Român Graz lucrează prin proiectul Aripile Speranței Graz aducând speranță, ajutor , motivație și inspirație în viețile oamenilor.

Din anul 2004 cu implicarea sufletească a voluntarilor am realizat mai multe proiecte : am pus bazele unei biblioteci românești în Graz, am tradus pentru oameni, am organizat diferite proiecte educaționale și de integrare pentru copiii români din Austria, am oferit cursuri de limba română pentru copii și germană pentru adulți, am organizat workshop-uri de informare și integrare pentru cei noi veniți în Austria, diverse proiecte sociale, caritabile, educaționale și motivaționale.

Cel mai mare proiect a fost cel început in anul 2004 , strângerea și trimiterea ajutoarelor către România. Am organizat sute de transporturi spre România și asta numai cu ajutorul voluntarilor și a oamenilor cu suflet mare.

Acum suntem la punctul culminant când ne-am extins activitățile și am pus pus bazele unui nou proiect „Flügel der Hoffnung Gemeinsam gestalten” care implică cumpărarea unei clădiri pentru desfășurarea proiectelor de integrare și mai ales a celor caritabile, umanitare.

Avem nevoie urgent de un spațiu unde să depozitam ajutoarele pe care le primim zi de zi pentru că avem asigurat transportul gratuit către România si acest suport material, aceste ajutoare trebuie să ajungă acolo unde e nevoie, în România la cei necăjiți.

Cum te poți implica ?! SIMPLU : DONEAZĂ acum la Centrul Cultural Graz BAWAG PSK IBAN: AT91 1400 0893 1034 6030 BIC: BAWAATWW și (sau) scrie-ne un e-mail de susținere și motivare pe romaniidingraz@yahoo.com

Distribuie acest proiect, spune și la alții, nu sta nepăsător! Vom reuși numai cu ajutorul oamenilor cu suflet mare și cu ajutorul lui Dumnezeu. Vom face ca imposibilul să devină realitate! Mulțumim din inima.

Semnat echipa de voluntarii Graz Austria 🇦🇹

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Vă putem ajuta cu ceva?
%d blogeri au apreciat: